Press

Pressmeddelande Boksläpp 20-03-20

VAD ÄR EGENTLIGEN ENERGI ..?
Frågade eleven efter en lektion på en av gymnasieskolorna i stan.
– En mycket bra och adekvat fråga, tänkte Annelie Boström som först skrev ett något kortare svar, ett svar som utvecklats vidare och nu även blivit en hel bok.

Min uppfattning är att det är lika självklart att vi människor behöver ha energi för att fungera, som det är att ladda telefonen eller tanka bilen. Vår personliga energi är högst reell, vi kan alla känna den, trots att alla inte är medvetna om det. 
I den här boken är det fokus på vår egna, det vill säga vår personliga energi. Här kommer min summering, förklaring och mina tankar om vår energi och vad den är. Vi kommer även kika på hur vi kan använda oss av den, hushålla med den och ta hand om oss på ett bra sätt.
Varför då en bok? Jo det är så enkelt som så, att:
Ju mer vi förstår, desto bättre kan vi ju använda oss av det vi har! Det kallar jag energimedvetenhet ❤

Boken Vad är energi-Energimedvetenhet för alla är Annelie Boströms 2:a utgivning, 2015 släpptes ”Våraälskade ungar – en spegling av oss vuxna”. Annelie driver sedan 8 år tillbaka företaget Balansbutiken – Universell Balans där hon jobbar med hälsa och välmående i balans, alltså både på insidan och utsidan. 
– Att skriva har alltid varit roligt, säger hon och redan på högstadiet frågade läraren vilken sorts hund jag hade, efter ha rättat en uppsats … Jag hade ingen hund då, men förstod att jag varit bra på att beskriva känslan av att vara hundägare. 

Den nya boken, som ges ut av Balansförlag, passar alla människor som är nyfikna och vill veta mer om energi, personlig energi, och genom medvetenhet förstå och hitta sätt att ta hand om sig själva och sin egen energi. Den är tänkt att vara väldigt lättläst och enkel, men är trots sin enkelhet mycket betydelsefull. 

Boken släpps den 20:e mars och det går då fint att komma till GefleCentralKonferens för mer information kl 18.30. Från början var en större releasefest planerad, men med tanke på pågående pandemi har vi valt att minimera antalet inbjudna till närmaste vänner. Press är givetvis välkommen.

Bilder från bok-släppet kommer finnas om så önskas (professionell fotograf)

För mer information kontakta Annelie Boström på telefon 076 367 8686 

På www.balansforlag.se finns bilder på boken samt baksidestext 

Recensioner som vi fått:

En icke-flummig bok som förklarar vad energi år på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Här får du värdefulla tips på hur du kan ta hand om din personliga energi.
/ Christina R.

”Bra skrivet Annelie!
En lättläst bok som beskriver och förklarar vad energi är, och hur man bättre tar hand om och hanterar sin egen energi.”
/ Kvinna, nybliven pensionär

En bra bok som enkelt förklarar vad personlig energi är, hur saker hänger ihop och hur var och en kan hjälpa sig själv att må bättre. En liten lärobok både för människor där temat ”energi ” är helt nytt och för de som vet lite eller en hel del.  Jag, som tack vare mitt terapeutyrke tycker att jag vet ”en hel del”, har läst mycket och har egna erfarenheter, fick en givande läsupplevelse. Boken gav ett litet ”uppvaknande” och en påminnelse om HUR viktigt det är att ta hand om sin personliga energi. Annelie har verkligen lyckats förmedla det viktiga budskapet enkelt, strukturerat och förståeligt. Jag skulle vilja ge boken till mina vuxna döttrar och rekommendera många av mina vänner att läsa den.

”Tack för en fin och lättåtkomlig bok där författaren sätter ord på utbrändhet och förklarar symptomen på ett enkelt och ödmjukt sätt. Vilket gör det möjligt för läsaren att ta den på allvar och våga förändra utan att känna skuld.”
/ Britt Nilsson